Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

Norway week 2 75 klein

Erik Wassenaar uit Vogelenzang. Hij was in Noorwegen toen hij deze foto maakte. ‘Ik zat daar 3 maanden voor mijn studie’, zegt Erik. ‘En uiteraard naast studeren heb ik daar vele kilometers gewandeld door de bergen. Deze foto is genomen vlakbij de top van Ulriken, wat de hoogste top is van de 7 bergen rondom Bergen. En op de foto staan 3 studiemaatjes en goede vriendinnen van mij met wie ik vele kilometers samen heb gelopen. De klim was redelijk pittig voor ons omdat er nog veel sneeuw lag op de paden. Maar de Noren zelf hadden daar helemaal geen moeite mee, iets met een groot verschil in ervaring). Na op de top uitgerust te hebben zijn we via een ander pad terug gegaan. En op dit pad kwam ik deze locatie tegen waar ik dit plaatje heb geschoten.’ Erik ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?

alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs een spiegelreflexcamera inclusief 18-55 objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand