Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

tevoet04 fotovdmaand

Augustus: Ad Nieuwenhuis uit Maartsensdijk. Ad fotografeerde deze pasgeboren zwaan op het Pelgrimspad. ‘We liepen een stuk Pelgrimspad tussen Groot-Ammers en Vlist bij het ooievaarsdorp Het Liesvelt waar we veel jonge ooievaars meerkoeten hebben gezien. Heel bijzonder was bij Vlist een nest te zien met een pasgeboren zwaan, nog nat en net uit het ei. Moeder zwaan accepteerde onze aanwezigheid en richtte zich even op om ons een blik te laten werpen op haar jong.’ Ad ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?

alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs een spiegelreflexcamera inclusief 18-55 objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand