Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

fotovdmaand aug

Gea Scheurs uit Winterswijk-Henxel. Ze maakte de foto tijdens een wandelvakantie in Arosa in Zwitserland. ‘Een skigebied dat ook in de zomer de moeite waard is om te bezoeken voor z’n ruige bergen en prachtige vergezichten’, zegt Gea. ‘We hadden er die dag al een lange wandeling opzitten en wilden aan dit meer, de Älplisee , even de voeten een verkoeling geven. Toen ik de foto maakte, zag ik pas de prachtige spiegeling van de berg in het meer en de tussenliggende scheidingslijn.’ Gea ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?

alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs een spiegelreflexcamera inclusief 18-55 objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand