Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

tevoet05 fotovdmnd

Lorna Arthur uit Velp. Ze maakte deze foto tijdens een ochtendwandeling op De Posbank bij Arnhem die in bloei stond bij een frisse ochtendmist. ‘Dat is een moment waarop je hele mooie foto's van de paarse heide in de mist maken’, zegt Lorna. ‘Maar in de bossen is het daar ook schitterend. En de hoogteverschillen op de Posbank geven de gelegenheid foto's te maken van een wat hoger perspectief waardoor je vanuit een leuke hoek de bomen in de mistige ochtendzon kunt fotograferen. Voor mij zo typerend de pracht van deze tijd van het jaar, de nazomer. Heel mystiek!’ Lorna ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?

alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs een spiegelreflexcamera inclusief 18-55 objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand