Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

vliegende storm breskens JPGklein

Paul Eertman uit Ootmarsum. Hij maakte deze foto tijdens een wandeling met zijn vriendin op het strand van Breskens. Op die dag stormde het ondanks het zonnige weer. ’De zand- en schelpdeeltjes vlogen als een razende door de lucht’’, zegt Paul. ‘’Het heeft me bijna mijn camera gekost toen ik deze opname bijna vanaf de grond maakte. De lens weigerde in eerste instantie weer naar binnen te gaan door alle kleine deeltjes die in het uitschuifmechanisme kwamen, maar in een strandtent gezeten is dit toch gelukt. Maar nog steeds hapert deze een beetje. Maar het was het ultieme wandelen, een heerlijke zon en heel veel wind. En deze foto geeft vooral de wind op een extreme manier weer.’ Paul ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?

alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs een spiegelreflexcamera inclusief 18-55 objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand