Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

tevoet03 2014 fotovdmaand

Juni: Annette Riemersma uit Zwolle. Tijdens een vakantie in Zweeds Lapland maakte Anneke deze foto op een onverwacht zonnig moment. ‘Mijn vriend en ik hadden in bijna een hele dag in de regen gewandeld. Niet zo leuk, maar… vroeg in de avond brak dan toch ineens de zon door! We kregen schitterende luchten te zien en vonden achter de heuvel - de prachtige regenboog achterna - ook nog eens een erg mooie kampeerplek!Annette ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?

alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs een spiegelreflexcamera inclusief 18-55 objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand