Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

tevoet04 2014 fotovdmaand

Augustus: Basz Bouwer uit Spijkenisse. Basz: ‘We hadden een wandelvakantie geboekt in Andalusië. Halverwege de week was er een rustdag, maar gelukkig was er wel een optionele wandeling. Een lange wandeling met als doel de top van El Lucero. Terwijl de rest van de groep naar Granada ging, kozen wij voor deze tocht. Het werd een prachtige wandeling met een flinke klim naar 1769 meter hoogte. Na uitgerust te hebben moesten we natuurlijk ook weer terug. Hier begint mijn vriendin aan de afdaling. Het toont prachtig welk stuk we weer terug moesten.’ Basz ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?

alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs een spiegelreflexcamera inclusief 18-55 objectief.

alt

 

 

 

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand