Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

tevoet02 fotovdmaand

April: Adri Padmos uit Renesse. Adri maakte deze foto tijdens zijn favoriete wandeling in eigen omgeving: de Kop van Schouwen. ‘Ik liep daar de wandelroute door de Meeuwenduinen tussen de vuurtoren van Haamstede en de Boswachterij Westenschouwen. In alle jaargetijden is dit een heel aantrekkelijke wandeling door een schitterende natuurlijke omgeving met duinen, struweel, zandverstuivingen en duinmeertjes.’Adri ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?

alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs een spiegelreflexcamera inclusief 18-55 objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand