Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

tevoet04 2013 fotovdmaand

Basz Brouwer uit Spijkenisse maakte de foto tijdens zijn treinreis van Lhasa naar Xian, wanneer je over de Tibetaanse hoogvlakte komt. Dit zou een prachtig wandelgebied zijn, ware het niet dat het te zwaar is om op deze hoogte - bijna 5.000 meter - te gaan wandelen. Nog afgezien van het feit dat het bijna onmogelijk is om aan een visum te komen voor dit gebied. Dus kun je er alleen maar van dromen om onder deze wolken te lopen. Basz ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar. 

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?

tatonkaDe winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs een spiegelreflexcamera inclusief 18-55 objectief. 

nikon d3000

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand