Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Wanda Torrenga uit Diever. Zij fotografeerde een weids landschap in Groningen waar ze met haar buurvrouw wandelde. 'We zijn allebei geboren op het platteland van Groningen, maar we wonen elders. We gingen daarom wandelen in ''ons Groningen'', over het Wad en Wierdenpad. Aan het eind van de dag verlieten we het pad om richting huis te keren. Terwijl de zon langzaam onderging, genoten we nog even van de rust, stilte en vlakte van het Groningse platteland.' Wanda ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs een spiegelreflexcamera inclusief 18-55 objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand