Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Ellen van Osnabrugge uit Den Haag. Ellen: 'Toen ik de winnende foto van Hans Zuidema van september 2012 zag, dacht ik eerst dat het mijn foto was. Maar de foto is genomen in Egypte en de mijne in de Westduinen in Den Haag. Het verschil is de prachtige Hollandse wolkenlucht. De Westduinen zijn het afgelopen jaar omgeploegd. Alle bomen en struiken eruit en nu is het weer onvervalst Hollands duinlandschap waar je niet meer over geasfalteerde paden loopt. Je mag er vrij rondstruinen. Het is prachtig.' Ellen ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs een spiegelreflexcamera inclusief 18-55 objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand