Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Hans Zuidema uit Zaandam. Hij fotografeerde dit landschap in Egypte. 'We hebben daar een behoorlijk zware wandeling langs de Nijl gemaakt, het was maar een kilometer of vijf, maar we hebben er zo’n drie uur over gedaan. Op de terugweg met een Feluka, een Egyptisch zeilscheepje, zagen we onze eigen voetstappen in het zand. Toevallig had op dat moment iemand hetzelfde idee om daar een stuk te gaan wandelen, zodat de verhoudingen goed te zien zijn op de foto. Het was ook vrij lastig om je evenwicht te bewaren, je zakte namelijk tot je enkels weg in het rulle woestijnzand. Al met al een onvergetelijke ervaring.’ Hans ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs een spiegelreflexcamera inclusief 18-55 objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand