Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Jeanette Pepers uit Groningen. Ze maakte deze foto tijdens een reis in Groenland. ‘Dit was tijdens een wandelroute van mijn laatste vakantie op Groenland. Deze foto is genomen bij de gletsjer van Ilulissat  in het westen van IJsland.’ De ijsfjord van Ilulissat is 40 kilometer lang en 7 kilometer breed en mondt uit in de zee. De gletsjer beweegt met 20 meter per dag en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Jeanette ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs een spiegelreflexcamera inclusief 18-55 objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand