Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Han Delen uit Hoevelaken. Han fotografeerde dit baardmannetje in natuurgebied De Rietputten, ten westen van Rotterdam tussen Vlaardingen en Maassluis. ‘Het is een van de weinige gebieden waar baardmannen nog kunnen overwinteren in ons land. Nog…want het gebied wordt bedreigd met de aanleg van de Blankenbergtunnel’, aldus Han. ‘Reden om tijdens de afgelopen vorstperiode eens te gaan kijken, met als resultaat deze prachtige foto van een baardman met zijn zwarte bakkebaarden. Deze insecteneter voedt zich ’s winters met de zaadjes van het riet.’ Han ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs een spiegelreflexcamera inclusief 18-55 objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand