Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Iris Waanders uit Vught. Iris maakte de foto in Finland in winterse omstandigheden, waar ze een sneeuwwandelvakantie hield. ‘Ik ben onder de indruk geraakt van de sprookjesachtige landschappen die ik er tegen kwam. Dikke pakken sneeuw en schitterend licht met de mooiste ‘boomsculpturen’ heb ik gezien. Dit landschap heb ik in het oosten gefotografeerd, een heuvelachtig taigagebied tegen de Russische grens ten zuidwesten van het Finse Kuusamo, een prima uitvalsbasis voor variërende wandelingen op sneeuwschoenen.’ Iris ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs de 10 MP spiegelreflexcamera Nikon D3000 inclusief 18-55 objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand