Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Marlène van der Velde uit Waddinxveen. Deze foto is genomen tijdens de haveneditie van de Eilandvijfdaagse. Bij deze meerdaagse tocht over de Waddeneilanden worden 400 wandelaars op grote zeilschepen van eiland naar eiland gevaren om daar vanaf de havens een ronde van zo’n 30 kilometer per eiland te lopen. Marlène: ‘Hier gingen vele wandelaars mij voor bij een wandeling op het mooie eiland Schiermonnikoog.’ Ze ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs de 10 MP spiegelreflexcamera Nikon D3000 inclusief 18-55 objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand