Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Meint Brookman uit Assen. Hij fotografeerde dit schip op het eiland Mull in Schotland. Meint: ‘Een geweldig mooi groen eiland waar erg veel natuurschoon is te zien en mooie vogels en wild. Het enige nadeel is dat het wel een plaats is waar het regelmatig regent, dus daar moet je op voorbereid zijn. Maar met goede kleding is het een geweldige ervaring om daar te lopen. Op weg naar de ferry naar Oban kwamen we deze boten tegen. Ondanks het regenachtige weer was het volgens mij toch een mooi plaatje.’ Meint ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld? Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs de 10 MP spiegelreflexcamera Nikon D3000 inclusief 18-55 objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand