Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Tanja de Mooij uit Almere. Deze foto is gemaakt bij een wandeling naar de top van de Kilimanjaro in Kenia. ‘Het was bij elkaar vijf dagen wandelen naar de top op 5892 meter. Dit was de wandeling naar de laatste hut voor we naar de top gingen. Op deze foto is de kou en de onherbergzaamheid bijna voelbaar. Maar van zo’n bijzondere schoonheid. Ik werd er stil van, en dat kwam niet alleen door de hoogte.’ Tanja ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

alt

Lekker gewandeld? Plaats uw mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs de 10 MP spiegelreflexcamera Nikon D3000 inclusief 18-55 objectief. 

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand