Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Ben Töller. Minstens één keer per jaar ga ik naar Marken, om het rondje van Marken te lopen. De laatste keer was heel bijzonder, omdat het ijzig koud was en vanwege het kruiende ijs. Ik bereikte Het Witte Paard, de bekende vuurtoren van Marken net na zonsondergang en waagde me op het ijs. Twee wandelaars verlieten de vuurtoren om weer terug te lopen en dat was het ideale moment om deze foto te maken. Hopelijk krijgen we weer zo'n fantastische winter’. Ben ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld tijdens de vakantie? Plaats uw mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet' en maak kans op een Tatonka Single Pack en de hoofdprijs de spiegelreflexcamera! Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?

alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs de 10 MP spiegelreflexcamera Nikon D3000 inclusief 18-55 mm objectief.

alt

 

 

 

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand