Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Jeannette Cramwinckel uit Apeldoorn. Ze maakte deze foto langs de kust van het Duitse eiland Rügen. Jeannette: ‘Een belevenis op zich. Je kunt einden lopen over de keienstranden, onderlangs de steile kalksteenwanden waar boven op de randen de beukenbomen balanceren. Het is wel uitkijken op de smalle stukjes strand. Je dient altijd het tij in acht te nemen. Want uitwijken is vaak erg moeilijk. En de Oostzee kan, vooral bij wind, flink tekeergaan.’ Jeannette ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld tijdens de vakantie? Plaats uw mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet' en maak kans op een Tatonka Single Pack en de hoofdprijs de spiegelreflexcamera! Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?

alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs de 10 MP spiegelreflexcamera Nikon D3000 inclusief 18-55 mm objectief.

alt

 

 

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand