Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Jeannette Cramwinckel uit Apeldoorn. Deze foto is gemaakt op het Wad bij Moddergat tijdens laagtij. ‘De Friese kust heeft een enorme aantrekkingskracht op mij’, aldus Jeanette. ‘Wind, water, lucht, stilte, eb of vloed, woest of kalm, felle kleuren of bijna pasteltinten. Het Wad is altijd mooi, in elk jaargetij.  Het is even opletten waar te lopen in de zeeklei tijdens laagtij langs de oude palenrij, maar het is beslist een ervaring. De stilte te horen, terug te kijken naar de sterke Waddendijk en de eindeloze lucht daarboven en de elementen dichtbij te voelen. ‘ Jeannette ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

 

Lekker gewandeld? Plaats uw mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet'. Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres en woonplaats fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?

alt

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs de 10 MP spiegelreflexcamera Nikon D3000 inclusief 18-55 objectief.

alt

 


Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand