Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Ton van Reeken uit Maastricht. Tijdens de vakantie wandelde Ton regelmatig in Plitvice in Kroatië, het gebied van de 16 meren en de 90 watervallen. ‘Hier zijn prachtige wandelingen te maken. Ik stond hier hoog en je ziet in de diepte in het midden wandelaars langs de rotsen lopen. Het gebied is ook een aanrader voor romantici.' Ton ontvangt de Tatonka Single Pack en dingt mee naar de titel Foto van het Jaar.

Lekker gewandeld tijdens de vakantie?

Plaats je mooiste foto op www.wandelkrant.nl en in 'te voet' en maak kans op een Tatonka Single Pack en de hoofdprijs de Nikon spiegelreflexcamera D3000!alt

Stuur de foto's per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg de foto als jpg-file toe (max. 5Mb). Vermeld in de email: Naam fotograaf, adres fotograaf, korte omschrijving van de streek, waarom deze foto?

De winnaars van de Foto van de Maand dingen mee naar de Foto van het Jaar met als hoofdprijs de 10 MP spiegelreflexcamera Nikon D3000 inclusief 18-55 mm objectief.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Andere Foto's van de Maand