Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

We hebben het allemaal zo ontzettend druk, dat het er langzamerhand gewoon bij begint te horen. Maar is het wel normaal om altijd zo druk te zijn? Om continu als bezige bijen van hot naar her te vliegen? Tijd voor een leerzaam moment van ontspanning! Ook leuk als uitje met uw kinderen in de meivakantie.

De Zoete Inval
Imker Wim Oerlemans neemt u in een workshop van 45-60 minuten mee naar de bedrijvige wereld van de bijen op Landgoed de Reehorst. Hij vertelt bij de bijenkasten op een leuke manier over de parallellen en verschillen met onze drukke levens. Met als afsluiting een kop verse muntthee (met honing van de landgoedbijen uiteraard) op het MooyWarm Terras bij Antropia.

bees 352206 640

Reserveer nu voor één van onderstaande data een Zoete Inval bij Antropia
• Woensdag 6 mei, 14.00 – 15.15 uur
• Vrijdag 8 mei, 14.00 – 15.15 uur
• Woensdag 13 mei, 14.00 – 15.15 uur
• Vrijdag 15 mei, 14.00 – 15.15 uur

De deelnameprijs bedraagt € 7,50 per persoon. Reservering vooraf is noodzakelijk. U kunt telefonisch reserveren via 0343 531818 of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let op, de Zoete Inval vindt alleen doorgang bij voldoende deelnemers. Wilt u direct reserveren voor 10 personen of meer, kunt u afwijken van bovenstaande data en eventueel zelf een datum bepalen. Wanneer de imker op het door u gewenste tijdstip beschikbaar is en het weer het toelaat, kan de Zoete Inval van start.

Meer info: www.antropia.nl

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Actuele Nieuwsberichten