Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

Met de 200ste Trage Tocht Hoenderloo wandel je door heuvelachtige Veluwse bossen, langs een zandverstuiving en over de Hoog Buurlose Heide. Op de Braamberg heb je een fantastisch uitzicht over het uitgestrekte heideveld. Met Trage Tochten is wandelend Nederland 200 gratis, onverharde wandelingen in schitterende landschappen rijker geworden.

Trage Tochten
Trage Tochten hebben inmiddels vele enthousiaste fans. De wandelingen zijn al meer dan 100.000 keer gedownload. Van Trage Tochten zijn een routebeschrijving, GPS-track en wandelkaart beschikbaar. 'Wat ik nu nog de grootste uitdaging vind is om routes te maken die een hoge kwaliteit hebben. Dat zit 'm naast variatie in landschap vooral in zoveel mogelijk onverhard wandelen. Ik hanteer wat dat betreft de standaard dat mijn routes maximaal 30% verhard mogen zijn. Het mooist zijn de routes met verhouding 10-90.', aldus Rob Wolfs.

 

Rob Wolfs
Als professioneel routemaker kent Rob Wolfs de mooiste wandelpaden. Met deze kennis zet hij de Trage Tochten uit. De wandelingen variëren van 5 t/m 22 km en lopen in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Noord-Brabant en Limburg.

Gratis routebeschrijvingen
In samenwerking met Wandelzoekpagina publiceert Rob Wolfs van WolfsWandelplan Trage Tochten. De routebeschrijvingen zijn gratis beschikbaar op Wandelzoekpagina. Zo hebben vele wandelaars plezier van zijn werk. Trage Tochten vindt u op http://www.tragetochten.nl

Over Wandelzoekpagina
De site Wandelzoekpagina.nl biedt informatie over wandelen in Nederland. De diversiteit van de wandelingen is groot: zowel natuur-, stads- en GPS-wandelingen en meerdaagse tochten. Wandelzoekpagina.nl biedt meer dan 4.500 wandelingen in Nederland en is daarmee de meest volledige site voor dagwandelingen in Nederland.

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Actuele Nieuwsberichten