Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

Is wandelen je hobby? Dan is wandelreizen begeleiden voor Spring, onderdeel van NIVON, misschien interessant.

Spring Reizen organiseert wandelreizen en -weekenden voor en door 25- tot 40-jarigen. Deze unieke, duurzame wandelreizen tot in de verste uithoeken van Europa worden in koppels begeleid door vrijwillige reisbegeleiders. Nieuwe reisbegeleiders worden opgeleid gedurende drie cursusweekenden en een (optionele) praktijkweek. Ook begeleiden cursisten een weekend. Voor de opleiding, die in maart 2014 van start gaat, is Spring Reizen op zoek naar kandidaten.

  • Heb jij ruime wandelervaring?
  • Ben jij tussen de 25 en 38 jaar?
  • Ga je graag met een groep op pad en haal jij veel plezier uit het voorbereiden van een reis?
  • Dan ben jij wellicht een nieuwe reisbegeleider bij Spring Reizen!

Opleiding
Tijdens de opleiding leren de begeleiders alles omtrent het organiseren van een reis waarbij veiligheid en vakantieplezier voorop staan. Wanneer cursisten de basisopleiding met goed gevolg hebt afgerond, achten we hen in staat lichte reizen te begeleiden. Om hooggebergtereizen te mogen begeleiden, moeten reisbegeleiders ook de praktijkweek met goed gevolg afronden. Uiteraard worden ze voor hun eerste reis gekoppeld aan een ervaren reisbegeleider van Spring.

De reisbegeleiders vervullen een belangrijke rol bij Spring. Reisbegeleiders zorgen er in koppels voor dat de reis een onvergetelijke ervaring wordt, niet alleen voor de deelnemers maar ook voor henzelf. Er behoort een groot aantal werkzaamheden tot het takenpakket van de reisbegeleiders, want iedere Spring-reis is uniek en kent geen protocol. Reisbegeleiders zijn verantwoordelijk voor het voorbereidingswerk, het begeleiden tijdens de reis én een nette afronding na thuiskomst. Reisbegeleiders moeten daarom sociaal en actief zijn, wandelervaring hebben en stressbestendig zijn. Goede technische, sociale en organisatorische vaardigheden zijn essentieel.

Kijk voor meer informatie over de opleiding, de sollicitatieprocedure en het reizenaanbod op www.springreizen.nl. Solliciteren kan tot 6 januari 2014.

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Actuele Nieuwsberichten