Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

Wandelmaatjes

Jongeman (36) uit Drenthe met rustig karakter staat met diepgang in het leven en zou graag delen en samen wandelen met een vrouwlijk wandelmaat (18-50) uit Drenthe, Overijssel of Groningen. Ik ben geen groepsmens maar loop graag met z'n tweeën. Het maakt me niet uit of je verlegen bent of onzeker, je bent goed zoals je bent. Ook de wandelafstand maakt me niet uit. Het gaat niet om presteren, maar ook om een goed gesprek, humor en van de omgeving genieten. Reacties naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrouw uit Dordrecht (57 jaar) en getrouwd zoekt een wandelmaatje. Ik loop graag in de natuur met mijn hondje. Ik ben niet in bezit van een auto.
Reacties graag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrouw (59) uit Geldermalsen heeft het doktersadvies gekregen om te wandelen voor een betere gezondheid. Ik ben op zoek naar een leuke betrouwbare man van mijn leeftijd, bij voorkeur in het bezit van een auto, zodat we verder kunnen wandelen dan alleen in Geldermalsen. Mijn tempo en afstanden zijn beperkt, maar ik zal er zeker van genieten. Ik ben een natuurmens en heb jaren lang in het bos gewoond. Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrouw (67 jaar) in de omgeving van Leiderdorp wil graag een wandel- of fietsclubje oprichten van ongeveer zes sportieve vrouwen, bij voorkeur op dinsdag. Reacties graag naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T 06 17868033.

Ik ben een man van 51 jaar en zoek wandelmaatjes, zowel mannen als vrouwen, individueel of in een groep. Ik loop graag door bossen en langs het strand, maar open vlaktes zijn ook prima. Ik woon in Wijk aan Zee en loop een relaxed tempo. Ik wandel dan ook voor ontspanning en niet als competitie. Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jongensachtige (58) man uit Den Haag zoekt een wandel-/fietsvriendin. Ik zoek een gezellige, verzorgde niet-rokende vrouw om te wandelen of fietsen, zoals bos- en strandwandelingen rondom Wassenaar of te fietsen door bos- of duingebied en landgoederen. Ook houd ik van een terrasje pakken, lekker kletsen en genieten van de omgeving. Ik ben in het bezit van een auto en ook een andere locatie is geen probleem. Heb je belangstelling, stuur een reactie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrouw (63) uit de omgeving Hoorn, spiritueel ingesteld, zoekt een vrouw om mee te wandelen en van gedachten te wisselen en óók te genieten van alles wat er onderweg te zien is. Reacties graag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrouw (65) uit Wateringen zoekt een wandelmaatje om te trainen voor de Vierdaagse, niet specifiek de Vierdaagse van Nijmegen, als stok achter de deur om wat kilometertjes te maken. Reacties graag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrouw (38) zoekt wandelvriendinnen in de regio Nijmegen. Wie heeft er zin om met mij het natuurschoon in het Rijk van Nijmegen en omgeving verder te ontdekken? Ik ben op zoek naar wandelvriendinnen om er lekker in de natuur op uit te trekken. Mijn voorkeur gaat uit naar de zondagmiddag om twee keer per maand een wandeling van ca. 2 uur te maken. Met een terrasje als afsluiting. Leeftijd: 30 tot 40 jaar. Heb je belangstelling stuur dan je reactie naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Man (68) uit Vught (NB) zoekt wandelmaatje (v/m, rond 60 jaar), voor het lopen van de Koninklijke Weg, het bijzondere wandelpad van Paleis Noordeinde via Paleis Soestdijk naar Paleis het Loo over niet te grote afstanden per dag. Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Man (52), woonachtig in Amsterdam, zoekt naar een fiets-/wandelmaat (v) tussen de 45 en 52 jaar, die net als ik, graag fietstochten en wandelingen maakt, zoals een NS-route of een ander mooi traject in binnen- en buitenland. Ik sta ook open voor een leuk idee. Ik ben sportief en ik zoek iemand die, behalve humor, houdt van gesprekken over van alles en nog wat, met eventueel een bezoek aan een museum en zeker een terras. Spreekt dit je aan, reageer dan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben een gezellige vrouw van 70 jaar oud. Ik zoek een wandel-/fietsmaatje om mooie tochten in Zeeland te maken. Reacties Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Jongensachtige man (47) zou het leuk vinden om met een wandelvriendin (het liefst tussen de 30 en 50 jaar) recreatief te lopen in de natuur, bos, heide en dergelijke. Liefst uit Apeldoorn of omgevingSteekwoorden die mij aanspreken zijn: gezelligheid, sportief, humor, verzorgd, lief, vrolijk, natuur, spiritueel, zorgzaam. Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Man, 33 jaar en woonachtig in Leeuwarden, zoekt wandelmaatjes die het leuk vinden om 1 of 2 keer per maand een mooie wandeling te doen tussen de 15 en 20 kilometer. Bijvoorbeeld een NS-route of een ander mooi traject. Dit kan in Friesland, maar ook een andere provincie is mogelijk. Vind jij het leuk om samen te lopen en praten? E-mail mij dan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wandelen vind ik (man, 39 jaar) leuk om te doen. Ik wandel langeafstandswandelpaden in etappes, NS-wandelingen en sinds kort Groene Wissels. Doorgaans wandel ik 15 á 25 kilometer in een ontspannen tempo. Op zaterdag komt mij het beste uit en met enige regelmaat zou ik willen wandelen. Omgeving: 1,5 uur vanuit Lekkerkerk (ZH). Heb je interesse, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twan, vijftiger uit Breda, zoekt een wandelmaatje (V), leeftijd 25-60, in de wijde omgeving. Ik vind het leuk om ook in andere provincies te wandelen, zoals Zuid-Limburg, Noord-Holland (omgeving Amsterdam) Zeeland of Antwerpen.Ik wandel ongeveer tussen de 10 en 20 kilometer (snelheid 4-5 kilometer). Voor mij is gezelligheid net zo belangrijk als de sportiviteit. Je mag wat mij betreft ook een maatje meebrengen. Ik wandel graag regelmatig, minimaal 1 keer per maand, maar liefst 1 keer per week. De dag mag wisselen. Na of tijdens het wandelen gezellig wat drinken vind ik prima, maar is geen must.  Reacties naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Man (65 jaar), woonachtig in Vught, zoekt wandelmaatje (vr), voor het maken van wandelingen (15 km) en op den duur training voor het lopen van het Pieterpad . Leeftijd wandelmaatje 55-60 jaar. Woonplaats wandelmaatje: liefst prov. Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland of Noord-Brabant. Reacties per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Wandelmaatjes