Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

Voordeel voor abonnees

Toerisme Vlaams Brabant stelt 10 gratis wandelkaarten (ter waarde van 9 euro per kaart) ter beschikking voor verloting onder de lezers van 'te voet'.

CoverWNWGetevallei2015HR

De scheurvrije en watervaste kaart heeft ook een handig boekje met tips en info over dit wandelgebied. Wat moet u doen om kans te maken op een gratis kaart? Stuur uw naam, adres en emailadres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'Getevallei'. De tien winnaars worden in de eerstvolgende editie van 'te voet' bekendgemaakt.

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig stelt vijf gratis gidsen van de Stelling van Antwerpen beschikbaar voor verloting onder de lezers van ‘te voet’.  Maak kans op een gratis exemplaar ter waarde van € 14,95. Wat moet je doen? Stuur een email met naam, adres, postcode, plaats en de vermelding wandelgids Stelling van Antwerpen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onder de inzenders worden de vijf gidsen verloot. De winnaars krijgen de gratis wandelgids thuisgestuurd. 

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen