Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

Kleding

altThe North Face heeft voor heren een nylon zomershort ontworpen: de Muchu Short. De zak is afsluitbaar met een rits. Verkrijgbaar in de kleuren Wiemaraner bruin of asfaltgrijs. Prijs: € 65,00. Meer informatie: www.thenorthface.com.

altHandschoen van fleece van het merk Wolfcamper. De Gletcher is voorzien van een HiPORA-membraam. Dat is een ademende stof met een drielaagse coating tegen wind en water en het voert zweet goed af. Materiaal: polyester. Te koop voor € 26,95. Meer informatie: www.wolfcamper.nl.

altDe Journey XCR is een nieuwe schoen uit de Meindl-collectie. De GORE-TEX-voering  laat  de  voeten  ademen  en  is  waterdicht. De nylon  inzetstukken  voor  torsiestabiliteit ondersteunt de afrolbeweging  tijdens het wandelen en optimaliseert daardoor de bewegingsafloop. Is alleen verkrijgbaar voor heren in de kleuren grijs/maïs en rood/riet. Prijs € 144,90. Meer informatie: www.meindl.de.

altZeer licht onderhemd van ODLO. De stof is ademend en houd de huid koel tijdens warme dagen. De stof  is  ademend en houdt het  lichaam koel  tijdens warme dagen. Met vlakke stiksels en naden en speciale zones voor vochttransport en ventilatie. Materiaal: 79% polyester, 21% polyamide. Prijs: € 35,00. Meer informatie: www.odlo.com.

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen