Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

Rugzakken

altDe Birken Duo weegt een halve kilo en door de smalle vorm is deze rugzak geschikt voor wandelaars. De rugzak van Bergans heeft waterdichte ritsen en naden tegen de regen. Het binnenste compartiment voor het drinkwatersysteem heeft twee uitgangen aan beide schouderriemen. Achter het paneel op de rug zorgt een speciale schuimplaat voor luchtcirculatie. Prijs: € 70,00 voor 12 liter en € 85,00 voor 18 liter. 95. Meer informatie: www.bergans.com.

alt
Hip rugzakje voor kinderen van 10 liter en reflectiestroken. De Puck 10 heeft ook een loep en een zitmatje. In verschillende kleuren verkrijgbaar. In de twee netvakjes aan de zijkanten en aan de lussen aan de buitenkant kan materiaal opgeborgen worden. De prijs is € 35,00. Meer informatie: www.vaude.nl.

altLowe Alpine heeft zijn grote trekkingsrugzakken aangepast met een TFX-rugpand met extra draagcomfort. De rugzak is lichter in gewicht gemaakt en heeft ook een dynamische heupband. Dit model, de TFX Lhotse ND65:80, is speciaal voor vrouwen ontworpen. Prijs: € 179,95 bij www.rugzak.nl.

 


Vaude heeft een rugzak ontworpen voor en door dames gemaakt. De Tacora is een rugzak van 20 liter, eventueel te vergroten tot 24 liter. Met verstelbare schouderbanden, een afsluitbaar hoofdvak, ondervak en twee netzijvakken. Ook is er een opening voor een drinksysteem. Prijs: € 45.00 bij www.vaude.nl.

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen