Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

Kamperen

altHet magnesiumstaafje van het Zweedse  FireSteel om zelf vuur te maken werd oorspronkelijk ontworpen voor het Zweedse leger. Het is nu verbeterd en opnieuw ontworpen. Het is  voorzien  van  een  betere  strijker, een verbeterd koord en een ingebouwde fluit voor noodsignalen die ook werkt als het nat is. Prijs € 9,95. Verkrijgbaar in de buitensportzaken. Meer informatie: www.lightmyfire.com.

altVeel kampeerstoeltjes zijn klein, licht en handig, maar zitten ze ook lekker? Alite heeft een lichtgewicht kampeerstoel gemaakt die ook lekker zit. Op het eerste oog ziet de Alite er ook niet uit als een stoel. De twee aluminium pootjes zijn naar voren geplaatst en de stoel heeft een laag profiel. Hierdoor is er goed evenwicht en dus comfort. Opgevouwen is de stoel net zo groot dan een rol pedaalemmerzakken. Gewicht: 530 gram. Verkrijgbaar voor € 79,95 bij alle outdoorspeciaalzaken.

altDeze brander van Jetboil heeft een temperatuur indicatiesysteem. Als de temperatuur van het water stijgt, verandert de indicator van kleur. Op deze manier is brandstof te besparen, omdat snel te zien is hoe heet de vloeistof is. Te koop voor € 119,00 bij www.outdoordacht.nl.

altMet deze bestekset van Guyot Design Utensils kun je pasta ronddraaien, maar ook soep eten en vlees snijden. De spatel beschadigt bovendien de pannen niet. De twee delen zijn in elkaar te klikken tot een compact geheel. Het nylon is volledig recyclebaar. Gewicht 51 gram. Verkrijgbaar voor € 7,95 bij www.bever.nl.

 

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen