Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

Gadgets

altMet deze Solarmonkey en Solarnut is het mogelijk om ver van de bewoonde wereld een mobiele telefoon of iPod op te laden met zonlicht. De Solarnut zorgt er voor dat de output constant is, ook als er geen voldoende licht is om te laden. Het totale gewicht is 340 gram. Verkrijgbaar voor € 49,95 bij www.outdoordacht.nl.

altMineraalwater in handige en minder belastende verpakking. De SmartPack van Dolphin heeft een inhoud van 250 ml en bestaat uit een dun, speciaal voor drinkwater ontwikkelde folie. Zonder dopjes en etiketten. Door de vacuüm no-drip-sluiting lekt de verpakking niet, ook al is deze geopend. Bespaart tot 89 procent aan afval. Ondermeer verkrijgbaar vanaf € 0,50 per flesje bij supermarkten, sportverenigingen en tankstations.

altDe gewone Gorillapod, het flexibele statiefje, heeft er nu ook een Magnetic-versie bij. Door de rode magnetische voetjes is het statiefje snel en krachtig op iedere metalen oppervlak te plaatsen. Prijs: € 26,95. Meer informatie: www.degreef-partner.nl.

altDeze kaarthoekmeter van Recta is handig met gps en stafkaart. Met lineaal, gradenboog en twee hoeken voor kaarten met schaal 1:25.000 en 1:50.000. Verkrijgbaar bij www.demmeniesport.com voor € 1,75.

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen