Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

NIEUWE PRODUCTEN

altThe North Face heeft voor heren een nylon zomershort ontworpen: de Muchu Short. De zak is afsluitbaar met een rits. Verkrijgbaar in de kleuren Wiemaraner bruin of asfaltgrijs. Prijs: € 65,00. Meer informatie: www.thenorthface.com.

altMet deze Solarmonkey en Solarnut is het mogelijk om ver van de bewoonde wereld een mobiele telefoon of iPod op te laden met zonlicht. De Solarnut zorgt er voor dat de output constant is, ook als er geen voldoende licht is om te laden. Het totale gewicht is 340 gram. Verkrijgbaar voor € 49,95 bij www.outdoordacht.nl.

altDe Birken Duo weegt een halve kilo en door de smalle vorm is deze rugzak geschikt voor wandelaars. De rugzak van Bergans heeft waterdichte ritsen en naden tegen de regen. Het binnenste compartiment voor het drinkwatersysteem heeft twee uitgangen aan beide schouderriemen. Achter het paneel op de rug zorgt een speciale schuimplaat voor luchtcirculatie. Prijs: € 70,00 voor 12 liter en € 85,00 voor 18 liter. 95. Meer informatie: www.bergans.com.

altHet magnesiumstaafje van het Zweedse  FireSteel om zelf vuur te maken werd oorspronkelijk ontworpen voor het Zweedse leger. Het is nu verbeterd en opnieuw ontworpen. Het is  voorzien  van  een  betere  strijker, een verbeterd koord en een ingebouwde fluit voor noodsignalen die ook werkt als het nat is. Prijs € 9,95. Verkrijgbaar in de buitensportzaken. Meer informatie: www.lightmyfire.com.