Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

tevoet06 2017 cover

Lopen door Leeuwarden, Culturele Hoofdstad 2018
Na Lissabon, Wroclaw en Cork valt nu de eer te beurt aan Leeuwarden: de stad mag zich in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa noemen. In het kielzog hiervan nemen ze de hele provincie mee. Met tal van activiteiten, waaronder vele wandelingen, toont Friesland zich van zijn beste kant.

tevoet06 2017 artikel01

Over de toppen van de Vogezen
De Traversée du Massif des Vosges is een lange wandelroute die de toppen van de Vogezen verbindt. Wie van hut naar hut trekt, komt gemzen en gentianen tegen, griezelige afgronden en gezellige huttenwaarden. Net echt.

tevoet06 2017 artikel03

Van Kaap tot Wijk, van heuvelrug naar waterlint
Tussen de Utrechtse Heuvelrug en de oevers van de Rijn wisselt het landschap enkele keren van gedaante. Tussen de Kaap van Doorn en molen Rijn en Lek in Wijk bij Duurstede gaat het van dichte bossen naar strakke, open weilanden, en tenslotte de lome bochten van Kromme Rijn en Lek.

tevoet06 2017 artikel02

Tweede Nationale Blotevoetenwandeling in Amerongen
Schoenen uit, hoofd leeg. Dat is het motto van de tweede Nationale Blotevoetentocht. Frank Flippo trok zijn wandelschoenen uit en liep 10 kilometer rond Amerongen, de langste wandeling uit zijn leven op blote voeten.

Wandelen langs én door de pronkjuwelen van Groningen
Groningen heeft een primeur met een nieuw wandelevenement annex langeafstandspad, waarbij wandelaars kennismaken met alle toeristische hoogtepunten van de provincie. Het betreft het Pronkjewailpad dat met een lengte van 2 keer 250 kilometer alle pronkjuwelen in Groningen aandoet.

Wandelen in de Ardennen
Onze verslaggevers gingen voor de Ardennen-special zuidwaarts, waar nieuwe routes zijn ontdekt in het woud van Anlier, rond de heuvels en de dalen van de Semois, in de omgeving van de Lessevallei, rondom Mons en door de landgoederen en in de tuin van het kasteel van Modave.

special 2017 cover

special 2017 artikel01

special 2017 artikel02

Speciale bijlage sfeervol overnachten
Overdag lekker wandelen door de bossen, over de heuvels of de heide. En ’s avonds aankomen op een warm adres waar je als wandelaar echt welkom bent. In deze aparte bijlage staan talloze adressen waar wandelaars sfeervol kunnen overnachten. 

SO 2017 cover

SO 2017 artikel01

 

 

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Laatste edities wandelkrant