Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

tevoet02 cover groot

De vijf mooiste lentewandelingen van Nederland
Het duurt nog even voordat het rokjesdag is. Maar de lente is al volop aanwezig. ‘Te voet’ selecteerde de vijf mooiste lentewandelingen in Nederland. Routes die net dat beetje extra hebben, want er zijn namelijk landschappen die zich juist in het voorjaar van hun allermooiste kant laten zien.

tevoet02 spread01

Wandelen rond het geografisch hart van Nederland
In het geografische hart van Nederland, rondom de Lunterse Goudsberg, ligt een gebied met uitzonderlijke natuurlijke, cultuurhistorische en geologische kwaliteiten. Actief stuifzandgebied, ongerepte heide waar heidekoeien rondlopen, Celtic Fields met de reconstructie van een ijzertijdboerderij, middeleeuwse engen en een hessenweg.

Ard Bodewes wint Foto van het Jaar
Een schilderachtig tafereel in een spiegelbeeld van lucht en water. Ard Bodewes heeft met deze foto de verkiezing Foto van het Jaar van 'te voet' gewonnen. Ard ontving de hoofdprijs: een Canon-spiegelreflexcamera met objectief. In totaal waren tien foto's genomineerd.

tevoet02 spread02

Waddenwandelen: Natte voeten en rennende hazen
Wandelen rondom het wad: in de app en op de site Waddenwandelen vind je in totaal 1200 kilometer wandelpad aan weerszijden van werelderfgoed Waddenzee. In deze editie wordt de route Friesland Buitendijks tegen het licht gehouden. Deze route is 8,8 kilometer lang en begint in Oude Bildtzijl bij de sluis waaraan het dorpje dorp zijn naam dankt.

18 Pagina’s in een special over Wandelen in Duitsland
In de speciale bijlage Wandelen in Duitsland staan avontuurlijke wandelgebieden uitgelicht. Op de Habichtswaldsteig is het landschap van Doornroosje te ontdekken, in de Hunsrück wandel je in het voetspoor van de Kelten en in het Sauerland kun je meanderen door een landschap waar je stil van wordt.

dtslnd cover groot

tevoet02 spread03

tevoet02 spread04

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Laatste edities wandelkrant