Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

tv01 cover

Een verkenning van de Ierse westkust
Op zoek naar het magische Keltische Ierland trokken Gerrit Jan Zwier en fotograaf Dolph Kessler naar de westkust van Ierland. Ze verkenden de streek die Heinrich Böll ook bezocht en schreef over armoede, emigratie en drankmisbruik. Maar zeventig jaar later gaat het in dit landschap van ruige rotskusten, zandstranden en kustdorpjes veel beter.
tv01 spread03

De genomineerden voor Wandelgemeente van het Jaar
De gemeenten Alkmaar in Noord-Holland, Apeldoorn in Gelderland en Leusden in Utrecht zijn genomineerd op basis van een enquête over de wandelvriendelijkheid onder alle gemeenten in Nederland. Vervolgens zijn de gemeenten ter plaatse getest door de verslaggevers van ‘te voet’ die de mooiste wandeling in de gemeente hebben gelopen en de gemeente en de route hebben beoordeeld op diverse criteria.
tv01 spread01

Drie provincies in twee dagen
Langs voormalige veenkoloniën, vaarten, het Fochteloërveen en gevangeniskolonie Veenhuizen. Witte wieven fladderen dan eens in Friesland, dan weer in Drenthe en steken ook de Groningse grens over. Onder het toeziend oog van Allard loopt deze route door drie provincies.
tv01 spread04

Rondje Julianadorp, het mooist buiten de gebaande paden
Route.nl is een walhalla aan wandel- en fietsroutes. Wandelen in Noord-Holland, Friesland, Brabant of bij onze zuider- en oosterburen? Keuze genoeg. Zoals Rondje Julianadorp: duinen, een uitstapje naar zee en een ommetje door het dorp dat is vernoemd naar de oma van koning Willem Alexander.

Van de brouwerij naar brouwerij in Zuid-Limburg 
Wandelen en bier proeven. Daarvoor hoef je niet naar België. In Zuid-Limburg is een paaltjesroute uitgezet die begint bij de Gulpener Bierbrouwerij en door de Limburgse heuvels loopt naar de Brand Bierbrouwerij een paar kilometer verderop. Wie niet van bier houdt, loopt dezelfde route gewoon van Kasteel Wylre naar Kasteel Cartils.
tv01 spread04

 

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Laatste edities wandelkrant