Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

tv06 cover groot

Klik op de foto hierboven en bekijk deze uitgave

Van stoempende schepen tot fluitende eenden 

Wandelen langs het indrukwekkendste kasteel, de oudste eik én de langste rivier van ons land. En dat allemaal op Ommetje Doornenburg, in de uiterste uithoek van Over-Betuwe waar de Rijn zich splitst in Waal en Pannerdens kanaal. Zoveel geschiedenis op een paar kilometer.

tv06 spread 03

Terceira op de Azoren, werelderfgoed in de oceaan
Op eilanden in de Atlantische Oceaan liggen zo’n twintig UNESCO-werelderfgoederen. Waaronder het stadje Angra do Heroísmo op de Azoren. Eeuwenlang was de haven een knooppunt voor de grote beschavingen van de wereld. Het vulkanische Terceira is door zijn bijzondere cultuur een heerlijk eiland om een paar dagen te wandelen.

tv06 spread 01

80 kilometer theater aan het water
Precies driehonderd jaar geleden werden de dijken in het noorden van het land weggeslagen door een storm en kwamen de golven de provincie binnenstromen. De kerstvloed van Groningen eiste de levens van zo’n 2100 mensen. Tocht om de Noord staat uitgebreid stil bij die natuurramp.

tv06 spread 02

Ondernemers wandelen op zoek naar de juiste koers
Het is misschien wel een droom voor veel ondernemers: zonder afleiding aan het werk. Geen opdrachtgevers in de buurt en los van de waan van de dag werken aan datgene waar je in het bedrijf steeds niet aan toe komt. Sinds kort kan het in de Belgische Ardennen. Tijdens de zogenoemde Groeidagen wandelt coach Annelies Gras daar met ondernemers door de bossen om ze te helpen bij een nieuwe of andere koers.

tv06 spread 04

Ardennen special
In deze editie worden de Belgische Ardennen uitgebreid verkend in een special, waarin routes worden gevolgd in het dal van de Molignée, de bossen van Robertville, bij La Roche, de trappistenroutes rond Chimay, Henegouwen en in de Gaume.

Klik op de foto hieronder en bekijk de Ardennen special

special cover groot

special spread 01

Magie in Henegouwen door heksen, reuzen en vreemde paden
Een Trollenbiertje proeven in de pub in Ath of wandelen door het domein van de heksen in Ellezelles. De magische heuvels van het Waalse Henegouwen herbergen draken, reuzen en zelfs een duiveltje. Met of zonder kinderen: wandelen kan hier prima door een glooiend landschap vol mysterie, volksverhalen, heksen en reuzen.

special spread 02

Adellijke rondgang bij bosrijk Robertville
In de Ardennen vind je tal van fraaie kastelen en burchten. Bij het plaatsje Robertville aan een uitgestrekt stuwmeer ligt een historische vesting, waar je kunt wandelen langs steile bosranden en door de vallei van Warche. Met als kers op de taart: adellijk uitzicht op Kasteel Reinhardstein.

special spread 03

Speciale bijlage sfeervol overnachten
Overdag lekker wandelen door de bossen, over de heuvels of de heide. En ’s avonds aankomen op een warm adres waar je als wandelaar echt welkom bent. Als je er korte of lange tijd op uit wilt, ben je op zoek naar een leuk adres met goede wandelmogelijkheden. In deze aparte bijlage staan talloze adressen waar wandelaars sfeervol kunnen overnachten. 

Klik op de foto hieronder en bekijk de bijlage Sfeervol Overnachten

sfeervolovernachten cover groot

 

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Laatste edities wandelkrant