Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

tevoet01 2014 covergroot

Kuieren als Ommelander adel
Wie komt aanrijden over een slingerende landweg ziet al van verre het eeuwenoude bos van Slochteren. Een lange, smalle strook achter de Fraeylemaborg. Niet alleen een bijzonder bos omdat het zo afsteekt tussen de donkere akkers, maar vooral ook omdat gerenommeerde tuinarchitecten als Blum en Roodbaard eraan te pas kwamen bij het ontwerp. De Ommelander adel liet dit parkbos ontwerpen en aanleggen als hun achtertuin. Om te pronken, om te kuieren.

tevoet01 2014 spread04

Genomineerden Wandelgemeente van het Jaar
De gemeente Hardenberg in Overijssel, Geldermalsen in Gelderland en Eerstel in Noord-Brabant zijn dit jaar genomineerd voor de Wandelgemeente van het Jaar. De verslaggevers hebben met eigen ogen de gemeenten beoordeeld op wandelvriendelijkheid.

tevoet01 2014 spread01

Glooiende wandelpaden met oude beukenbomen
In het achterland van de gebroeders Grimm, ten zuidwesten van Kassel, ligt het kronkelende stuwmeer Edersee. Rondom het meer loopt het wandelpad Uwaldsteig: een betoverende route met hier en daar steile, smalle paadjes.

tevoet01 2014 spread02

Wandelen op de grens van water en land in WaterReijk
Een laarzenpad over trilveen en tussen riet, een bezoek aan een historische eendenkooi en ’s zomers kans op zwemmende ringslangen. Je komt het tegen op het Waterreijkpad van Ossenzijl via Nederland naar Blokzijl.  

tevoet01 2014 spread03

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 03 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet eindeloos wandelen in de ardennen

Laatste edities wandelkrant