Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

tevoet03 2014 cover groot

 

Een stukje Italië aan de Rijn
Metershoge rododendrons langs brede lanen geven een wandelaar over landgoed Duno een majestueus gevoel. Het indrukwekkende landschap met steile hellingen en droge dalen is een erfenis van de twee laatste ijstijden: Duno ligt op een stuwwal aan de Rijn. De magnifieke doorkijkjes naar de overkant van de rivier zijn cadeautjes onderweg.

Het vreemdste bos van NederlandAan de rand van de Noordoostpolder ligt het Waterloopbos. Een vreemd bos met rare staketsels van staal en beton.

tevoet03 2014 spread01

Eersel Wandelgemeente van het Jaar
De gemeente Eersel is uitgeroepen tot Wandelgemeente van het Jaar 2014. De gemeente in Noord-Brabant scoort hoog op het gebied van onverharde paden, bewegwijzering, routecontrole, themawandelingen, informatie, bereikbaarheid en voorzieningen bij wandelpaden. Daarbij loopt Eersel voorop met routes op internet en apps.

tevoet03 2014 spread03

Zwerven door het Land van Kalk
Geen idee wat Kunradersteen is? Ontdek het in Zuid-Limburg. Sinds kort zijn er twee boeiende wandelroutes uitgezet: de Kunradersteenroute en de Kalkovenroute. VVV Zuid-Limburg steunt het initiatief van de gemeente Voerendaal en plaatselijke ondernemers met een gratis, fraai vormgegeven routeboekje. Al wandelend leer je van alles over deze bijzondere steensoort en wat Nederlands industrieel verleden.

tevoet03 2014 spread04

Medronho proeven in de Algarve
Wie denkt dat een verblijf in de Algarve vooral strand en feestende jongeren betekent, zal verrast zijn. De Portugese provincie herbergt namelijk prachtige levendige wandelwegen, bloeiende berglandschappen en de ideale eetlokalen voor levensgenieters. De Algarve leeft.

tevoet03 2014 spread02

Grensoverschrijdend wandelen met gps
Wandelen in twee landen tegelijk zonder internet of een papieren kaart. De twaalf nieuwe wandelroutes van de samenwerkende Nederlandse en Duitse gemeenten Venlo, Nettetal, Geldern en Straelen leiden wandelaars interactief met gps over de grens.

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 03 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet eindeloos wandelen in de ardennen

Laatste edities wandelkrant