Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Groene Wissels: verlaat de gebaande paden
Wat ooit begon met een klein idee is inmiddels een groot succes. Bart van der Schagt ontwierp, liep en publiceerde de afgelopen vier jaar maar liefst 430 wandelingen van de Wadden tot Zuid-Limburg. Duizenden wandelaars maken vandaag de dag wekelijks gebruik van zijn Groene Wissels.  

alt

Oekraine op haar best
Oekraïne is ver weg, toeristen kunnen er maar beter niet op eigen houtje rondreizen en het landschap is ruw en kleurloos. Tot zover de vooroordelen over één van de grootste en groenste landen van Europa, op nog geen drie uur vliegen vanuit Nederland. Een bestemming met prachtige berggebieden, historische steden en zachte zandstranden. Kortom: reizigers kunnen er alle kanten op!

Oekraine

Slingerpad, zichtlijn en confetti  
Het is de showcase van de moderne architectuur; de hoofdas roept vergelijkingen op met The Strip van Las Vegas. Het zijn niet de minste kwalificaties die universiteitscentrum De Uithof toegedicht worden. Wim ten Brinke liet zich rondleiden door gebouwen die niet alleen opvallen door hun fraaie vormen, maar ook door hun slimme en verrassende details.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 03 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet eindeloos wandelen in de ardennen

Laatste edities wandelkrant