Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Winnaar verkiezing Foto van het Jaar
Op een van de Oostenrijkse bergen, waar hij al acht keer is geweest om er meerdere dagen te wandelen, legde hij een onheilspellend landschap vast, voordat een regenbui losbarstte. Sander Hendriks heeft met deze foto de verkiezing Foto van het Jaar van 'te voet' gewonnen. Sander kreeg de hoofdprijs: een Nikon-spiegelreflexcamera D 3100 met objectief. In totaal waren tien foto's genomineerd.

alt

Natte laarzen in Zeeland
Wandelen over de zilte zeebodem, maar niet wadlopen. Dat kan in het Zeeuwse Sint-Annaland op het onbekende Tholen. Een verrassing voor liefhebbers van afgelegen gebieden in een dichtbevolkt land. Schapen en vogels zijn de enige levende wezens die je ontmoet onderweg.

Kreta – tussen sneeuw en sinaasappels
Sinaasappels glimmend in de zon, en daarachter helderwit besneeuwde bergen tegen een staalblauwe hemel. Dat beeld stond Wim ten Brinke voor ogen toen hij naar Kreta toog in het vroege voorjaar. Wandelen in een landschap waar de bergen winters zijn en de stranden en boomgaarden al in lentesfeer.

alt

Special Het Waddengebied, een wandelparadijs
In deze editie een speciale bijlage over het Waddengebied met alles over wandelen op de Waddeneilanden, het netwerk Waddenwandelen, een route langs de vogelgebeiden en een wandeling op het Duitse waddeneiland Borkum.

alt

Netwerk Waddenwandelen
Waddenwandelen is een nieuw wandelnetwerk dat het hele Waddengebied ontsluit. Met ruim 1200 kilometer aan paden over strand en dijken, door bos en duinen, langs stellingen en eendenkooien, door terpen - en wierdenland en zo veel mogelijk over eeuwenoude paden.

alt

Wandelen zonder eigen onderbeen
Lopen is meer dan alleen de ene voet voor de andere zetten. Horen, zien, voelen, emoties, oriënteren op je scherm, samen zijn, hoort bij het wandelen, denken we. Maar hoe is het als je een onderbeen mist? `Te voet’ wandelt met Bart Griffioen die een onderbeenprothese heeft.

Drentsche Aa – Nieuwe NS-wandelroute vanuit Assen
Met lange halen gaat deze nieuwe NS-route dwars door het Drentse esdorpenlandschap. Een beekdal, akkers op de es, heide en een brinkdorp komen voorbij op een tocht die over onverharde paden lekker wegwandelt. Hoogtepunt? Het weidse dal van de Drentse Aa.

alt

 

 

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 03 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet eindeloos wandelen in de ardennen

Laatste edities wandelkrant