Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Debby Gosselink wint verkiezing Foto van het Jaar
Na een paar dagen afzien tijdens de klim op de hoogste berg van Turkije beloond worden met een adembenemend uitzicht over een enorm wolkendek. Debby Gosselink heeft met deze foto de verkiezing Foto van het Jaar van 'te voet' op haar naam geschreven. Debby won de hoofdprijs: een Nikon-spiegelreflexcamera D 3100 met objectief. In totaal waren tien foto's genomineerd.

alt

Nieuwe NS-route voor GPS  en smartphone door Rotterdam
Een van de nieuwe NS-wandelingen van 2012 speelt zich af in Rotterdam. Wim ten Brinke raakte er onder de indruk van de vernieuwingsdrift in de oude havens langs de Nieuwe Maas, in combinatie met een multicultureel karakter dat tot in de haarvaten van de stad herkenbaar is.

alt

Een dagje op het pelgrimspad van Olaf
Ruim 500 jaar lang trokken er pelgrims naar het graf van Olaf de Heilige in Trondheim in Noorwegen. Bij de Reformatie in 1537 kwam daar een eind aan. Maar inmiddels is het pad nieuw leven ingeblazen. Het moderne protestantse pelgrimspad is gemarkeerd met een opvallend logo – een ‘versierd’ rood kruis, dat herinnert aan het ‘kruis met bloed’ dat Olaf op zijn koninkrijk drukte.

Neerstrijken, opvetten en weer opstijgen op het Trekvogelpad
De grutto’s, wulpen en boerenzwaluwen zijn alweer geland in de Nederlandse polders. Wie te voet veel vogels wil zien, kan het best het Trekvogelpad volgen. Het langste natuurpad van Nederland loopt langs twintig vogelvliegvelden.

alt

Avontuurlijk struinen door de uiterwaarden
Wegspringen voor een golf, klimmen over een overstap of bijna uitglijden in de rivierklei. Struinen langs rivier de Waal is vooral avontuurlijk. Waar de uiterwaarden langs de rivier vroeger verboden terrein waren, zijn ze geopend voor wandelaars die er de struinroutes kunnen volgen.

alt

30 van Zandvoort in beeld
Dat wandelevenementen langs de kust populair zijn, blijkt wel uit het aantal deelnemers op de 30 van Zandvoort. In navolging van grote wandelevenementen in de buurt van de zee, zoals de Egmond Wandelmarathon en de Wandel4daagse Alkmaar, trekt ook de 30 van Zandvoort duizenden wandelaars.

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Laatste edities wandelkrant