Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

De nieuwe wandelreizen van 2012
‘Te voet’ heeft de wandelreisbureaus en touroperators gevraagd naar nieuwe wandelbestemmingen en trends. Ieder jaar weten ze weer nieuwe routes, trektochten, huttentochten en wandelvakanties te bedenken, van een meerdaagse tocht rondom een aantal hoge pieken in de Alpen of een vakantie in Griekenland over ezelspaden tot een nieuwe opzet van de Franciscus-route of een tocht in de geest van de BBC-serie ‘unforgettable walks to take before you die…’

Wandelgemeente van het Jaar
Welke zijn de drie genomineerde gemeenten voor de Wandelgemeente van het Jaar 2012? In deze editie van 'te voet' worden de Grote Drie uitvoerig beschreven en beoordeeld.

alt

Deze gemeenten springen eruit als het gaat om wandelvriendelijkheid onder alle gemeenten in Nederland. De gemeenten zijn ter plaatse getest door de verslaggevers van ‘te voet’ die de mooiste wandeling in de gemeente hebben gelopen en beoordeeld op diverse criteria. Ook u kunt stemmen voor de Wandelgemeente van het Jaar.

alt

 

Westerborkpad officieel geopend
AMSTERDAM - Een groep geoefende wandelaars heeft het Westerborkpad officieel in gebruik genomen. De lopers volgden de route in het spoor van de Jodenvervolging. Onderweg werden bijzondere onderdelen van het pad, dat een lengte heeft van 336 kilometer, geopend.

York, stad van Romeinen, Vikingen en geesten

York is misschien wel de mooiste historische stad van Engeland. De Romeinen noemden het Eboracum. Daarna evolueerde de Vikingnaam Jorvik tot York. De smalle keienstraatjes, de snickleways komen uit op de grootste gotische kathedraal in Noord-Europa. En met de stadsmuur als leidraad is York een juweel om te voet te verkennen.

alt

Stijgen en dalen bij Nordic Walken
Hoewel Nederland overwegend vlak is, zijn er nog veel plaatsen waar je als Nordic Walker door heuvelachtig terrein kunt lopen. Stijgen en dalen vereisen een eigen techniek. Welke de beste is, legt expert Gerrit van Driel uit.

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 03 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet eindeloos wandelen in de ardennen

Laatste edities wandelkrant