Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

alt

Wandelgemeente van het Jaar 2011
De gemeenten Bergeijk, Texel en Tubbergen zijn genomineerd voor de Wandelgemeente van het Jaar. Ze springen eruit als het gaat om wandelvriendelijkheid onder alle gemeenten in Nederland. De gemeenten zijn ter plaatse getest door de verslaggevers van ‘te voet’ die de mooiste wandeling in de gemeente hebben gelopen en beoordeeld op diverse criteria. Ook u kunt stemmen voor de Wandelgemeente van het Jaar. Klik hier om te stemmen.

alt

De nieuwe wandelreizen van 2011
Ook is ‘te voet’ de wandelreisbureaus en touroperators langsgegaan op zoek naar trends en nieuwe wandelbestemmingen. Met honderden verschillende wandelreizen die deelnemers trekken die er te voet op uit trekken tijdens hun vakantie. De variatie in bestemmingen lijkt toe te nemen: van een wandelvakantie door heuvelachtige schapenweiden in Engeland of een tocht over het ‘dak van de Balkan’ tot een trekking door het oerwoud van Suriname of een week op stap met schrijver Herman Vuijsje langs de Muur van Hadrianus.

Andalusië - Een winterwandeling in de Alpujarra
Wim ten Brinke wandelde in de Alpujarra aan de voet van de dikbesneeuwde Sierra Nevada door een berglandschap met een natuur in winterrust – geen groen, geen bloem te zien, maar met een temperatuur in lentewaarden.

alt

Strand, zee en duinen in de winter
Ruim 15.000 wandelaars trokken in de kou langs de kust en door de duinen van de badplaats Egmond aan Zee tijdens de Egmond Wandel Marathon. Dat zijn er 1.000 minder dan vorig jaar. Het uithoudingsvermogen van de deelnemers werd door het uitdagende parcours, met de eerste kilometers over het strand en daarna terug door de glooiende duinen op de proef gesteld.

alt

Tocht om de Noord draait van richting
Tocht om de Noord loopt dit jaar voor het eerst van zuid naar noord Groningen. Waar de tweedaagse route de afgelopen jaren horizontaal door de provincie Groningen liep, gaat de tocht nu van Drenthe tot aan ’t Wad, naar de tweede regel van het Gronings volkslied. Onderweg proeven de deelnemers typisch Groningse producten.

alt

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Laatste edities wandelkrant