Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

LAATSTE EDITIES

tevoet01 2018 cover groot

Stap voor stap naar Loch Ness
Een knoestige tak lijkt op een rugpantser, een boomstam op een slapend beest. Tijdens een wandeling langs Loch Ness, het best onderzochte meer ter wereld, verwacht je niet dat de drakenstaart of de lange nek van een prehistorisch dier boven het water oppervlak uit zal steken.

tevoet01 2018 spread02

Zeesouvenirs en landschapskunst in de wijde Noordoostpolder
In het strakke land van de Noordoostpolder zit meer variatie dan je denkt. Dat blijkt bij een wandeling in de buurt van Kraggenburg, waar een oude dam met lichtwachtershuis en een subtiel landartwork de weidse akkers een extra dimensie geven.

Genomineerden voor de Wandelgemeente van het Jaar 2018
Overal in Nederlandse gemeenten worden wandelpaden, ommetjes, kuiertochten, thematochten en knooppuntenroutes uitgezet. Wandelkrant ‘te voet’ beoordeelt de gemeenten op wandelvriendelijkheid. Ook uw stem telt deels mee in de verkiezing voor deze verkiezing. Stem mee via www.wandelgemeentevanhetjaar.nl of op www.wandelkrant.nl en kies zelf uw Wandelgemeente van het Jaar.

tevoet01 2018 spread01

Volle maantocht in Lusthof de Haeck
In nacht en ontij door de natuur struinen in het schijnsel van de maan. Een nacht per maand staat de aarde precies tussen de zon en de maan en is het volle maan. Op verschillende plekken in Nederland gaan wandelaars dan op pad voor een avondwandeling.

Wandelen in de ‘groene rivier’ bij Den Bosch
Een project om te voorkomen dat Den Bosch bij extreem hoog water onderloopt, heeft een geweldig wandelgebied opgeleverd. Hier is het pimpernelblauwtje met succes geïntroduceerd, een vlindertje dat nergens anders in Nederland voorkomt.

tevoet01 2018 spread03

 

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen

Laatste edities wandelkrant