Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

LEZERSSERVICE

Jongeman (36) uit Drenthe met rustig karakter staat met diepgang in het leven en zou graag delen en samen wandelen met een vrouwlijk wandelmaat (18-50) uit Drenthe, Overijssel of Groningen. Ik ben geen groepsmens maar loop graag met z'n tweeën. Het maakt me niet uit of je verlegen bent of onzeker, je bent goed zoals je bent. Ook de wandelafstand maakt me niet uit. Het gaat niet om presteren, maar ook om een goed gesprek, humor en van de omgeving genieten. Reacties naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrouw uit Dordrecht (57 jaar) en getrouwd zoekt een wandelmaatje. Ik loop graag in de natuur met mijn hondje. Ik ben niet in bezit van een auto.
Reacties graag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrouw (59) uit Geldermalsen heeft het doktersadvies gekregen om te wandelen voor een betere gezondheid. Ik ben op zoek naar een leuke betrouwbare man van mijn leeftijd, bij voorkeur in het bezit van een auto, zodat we verder kunnen wandelen dan alleen in Geldermalsen. Mijn tempo en afstanden zijn beperkt, maar ik zal er zeker van genieten. Ik ben een natuurmens en heb jaren lang in het bos gewoond. Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrouw (67 jaar) in de omgeving van Leiderdorp wil graag een wandel- of fietsclubje oprichten van ongeveer zes sportieve vrouwen, bij voorkeur op dinsdag. Reacties graag naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T 06 17868033.

Man (65 jaar), woonachtig in Vught, zoekt wandelmaatje (vr), voor het maken van wandelingen (15 km) en op den duur training voor het lopen van het Pieterpad . Leeftijd wandelmaatje 55-60 jaar. Woonplaats wandelmaatje: liefst prov. Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland of Noord-Brabant. Reacties per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet online 56 cover 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet belgische ardennen