Wat stond er in de laatste editie ?

Bezoek ons ook op:

facebooktwitter

Wandelmaatjes

Man, 33 jaar en woonachtig in Leeuwarden, zoekt wandelmaatjes die het leuk vinden om 1 of 2 keer per maand een mooie wandeling te doen tussen de 15 en 20 kilometer. Bijvoorbeeld een NS-route of een ander mooi traject. Dit kan in Friesland, maar ook een andere provincie is mogelijk. Vind jij het leuk om samen te lopen en praten? E-mail mij dan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrouw van 63 jaar is op zoek naar een wandelmaatje in de omgeving van Assen om 1 keer per week en ongeveer 8 kilometer te wandelen. Ik ben een gezellige kwebbel,maar ik houd ook heel erg van rust en kan vreselijk genieten van mooie bloemen en vogels en dan ben ik muisstil! Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wandelen vind ik (man, 39 jaar) leuk om te doen. Ik wandel langeafstandswandelpaden in etappes, NS-wandelingen en sinds kort Groene Wissels. Doorgaans wandel ik 15 á 25 kilometer in een ontspannen tempo. Op zaterdag komt mij het beste uit en met enige regelmaat zou ik willen wandelen. Omgeving: 1,5 uur vanuit Lekkerkerk (ZH). Heb je interesse, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twan, vijftiger uit Breda, zoekt een wandelmaatje (V), leeftijd 25-60, in de wijde omgeving. Ik vind het leuk om ook in andere provincies te wandelen, zoals Zuid-Limburg, Noord-Holland (omgeving Amsterdam) Zeeland of Antwerpen.Ik wandel ongeveer tussen de 10 en 20 kilometer (snelheid 4-5 kilometer). Voor mij is gezelligheid net zo belangrijk als de sportiviteit. Je mag wat mij betreft ook een maatje meebrengen. Ik wandel graag regelmatig, minimaal 1 keer per maand, maar liefst 1 keer per week. De dag mag wisselen. Na of tijdens het wandelen gezellig wat drinken vind ik prima, maar is geen must.  Reacties naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben Nina, ik ben 17 jaar en ben ingeloot voor de Nijmeegse Vierdaagse. Ik zoek iemand in de omgeving van Ede om samen met de trainen en misschien wel samen de Nijmeegse te lopen. Dus ben jij op zoek naar een gezellig wandelmaatje en houd je van grapjes maken en lachen. Dan hoor ik graag van je: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrouw 50, woonachtig in de omgeving van Nieuwegein, zoekt wandel- en/of fietsmaatjes (vrouw)
in het midden van het land. Ik houd van wandelen en fietsen in de natuur, maar een stad bezoeken
vind ik ook leuk. Gezellig op z'n tijd een terrasje pakken en genieten van de omgeving.
Het liefst doordeweeks maar af en toe op zaterdag is ook mogelijk.
Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welke vrouw (leeftijd maakt niet uit) heeft zin om met natuurliefhebbende man (69) een LAW of anderszins te lopen. Ik heet Peter en heb een auto.
Wandelen in gewoon tempo ( 4 tot 5 km per uur) en stoppen als het voor een van beiden genoeg is. Museumbezoek en oude stadjes vind ik ook leuk. Verder ben ik muziek-, kunst- en cultuurliefhebber. Reacties naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06 42452450.

Vrouw (57), uit de omgeving Deventer zoekt mannen en vrouwen voor een wandelgroepje om een keer per 4 weken te wandelen op zondagmiddag. Met een terrasje als afsluiting. Leeftijd: 50 tot 60 jaar. Ongeveer 2,5 uur wandelen en van de natuur genieten. Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik, vrouw (65), zoek gezelschap op mijn wandelingen. Al kletsend heb je zo een aantal kilometertjes gelopen. Aangezien ik 1,5 jaar geleden een nieuwe knie heb gekregen, moet ik weer gaan opbouwen. Wandelen, op tempo 4,5 kilometer per uur, is mijn grootste hobby. Ik zoek het liefst een vrouwelijke wandelmaat, mannelijk mag ook. Wel graag uit Helmond. Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrouw van 63, vrijgezel, uit Wijlre (Zuid-Limburg) zoekt één (of meer) maatjes om op zaterdagen een lange wandeling (tot ongeveer 30 kilometer) te maken, bijvoorbeeld in de Voerstreek of de Hoge Venen. Wanneer het goed bevalt is af en toe een weekend of een wandelvakantie zeker niet uitgesloten. Van kleins af aan was ik nergens liever dan in de natuur en maakte met mijn vader lange voettochten in het toen nog nauwelijks door toeristen ontdekte Mergelland. Later met mijn zoon de Hoge Venen en de Bretonse kust ontdekt. De laatste jaren heb ik ook wel op m'n eentje gewandeld, maar daar heb ik een beetje genoeg van. Zou dit dus heel graag weer regelmatig in gezelschap gaan doen. Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrouw (60+) zoekt vrouwelijke wandelmaatjes in de omgeving tussen Den Bosch en Waardenburg. Graag zou ik 1 of 2 keer per maand een mooie wandeling van 8 tot 12 kilometer willen maken, zowel op doordeweekse dagen en in het weekend en eventueel onderweg gebruik maken van een kopje koffie op een gezellig terras.
Lijkt het je iets, laat het dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben vrouw van 51 jaar en zoek een wandelmaat voor de lange afstanden. Ik wandel wekelijks 20-25 kilometer. Ik wil graag trainen voor de 42 kilometer, een marathon in juni en wil dan ook graag afstanden van 35 kilometer wandelen in april, mei en juni. Ik wandel voor het plezier, lekker de hele dag buiten en in beweging. Mijn tempo is tussen de 5 en 5,5 kilometer per uur. Ik wandel ook graag tochten, zoals Tocht om de Noord en tweedaagse wandelingen. Ik wil best een uur rijden voor een wandeling. Deel je de passie van lange afstanden en ben je van mijn leeftijd, dan hoor ik graag van je. Ik woon in Friesland bij Sneek. Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo, ik ben op zoek naar een wandelmaat (m) tussen de 55 en 65 jaar, die net als ik, graag lange wandelingen maakt
in binnen- en buitenland. Dit kunnen eendaagse of meerdaagse tochten zijn. Ook tochten van meerdere weken heb ik voor ogen.
Zelf ben ik in de zestig, maar ik heb reeds vele lange afstanden achter de rug. Ik zoek iemand, die behalve humor, houdt van gesprekken over van alles en nog wat, maar ook houdt van een hapje en een drankje en gemakkelijk in de omgang is. Spreekt dit bericht je aan, reageer dan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.zodat we nader kunnen kennismaken.

Ik , vrouw van 60, zoek een wandelvriendin. Ik woon in Nijkerk, maar ik vind het geen probleem om per trein ergens te spreken om te wandelen in de natuur of in een stad en natuurlijk tijd voor koffie. Het liefst 1 of 2 keer per maand, geen vaste dag, vanwege mijn werk. Ook fietsen en nordic wandelen vind ik fijn. Geen van mijn vriendinnen is wandel- of fietsliefhebber, vandaar deze oproep. Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrouw (63) zoekt wandelmaatje om in het Montferland te wandelen. Ik ben net met vrijwillig pensioen gegaan in verband met een verhuizing naar het Montferland.
Ik ben getrouwd met man met fietsbenen. Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor wandelingen door de duinen en NS-wandeltochten elders in het land, ben ik (vrouw 60+) op zoek naar een wandelmaatje (vrouw) die, net als ik, wil genieten van de natuur en het onderweg zijn. Als reizen per trein geen probleem is, kan dit wandelen misschien een voorbereiding zijn voor het lopen van een LAW-pad (of delen er van) in de toekomst. Laat het me weten als dit je iets lijkt. Ik woon in Den Haag. Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Man (65 jaar), woonachtig in Vught, zoekt wandelmaatje (vr), voor het maken van wandelingen (15 km) en op den duur training voor het lopen van het Pieterpad . Leeftijd wandelmaatje 55-60 jaar. Woonplaats wandelmaatje: liefst prov. Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland of Noord-Brabant. Reacties per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees TeVoet online!

Klik op cover voor de nieuwste editie van te voet online
tevoet maart 2017

Klik op de cover voor de bijlage Sfeervol Overnachten

tevoet sfeervol overnachten

Klik op de cover voor deze speciale editie van te voet

tevoet eindeloos wandelen in de ardennen

Wandelmaatjes